19 Ocak 2013 Cumartesi

Google Adwords Reklamları ile Para Kazanmak

Google Adwords Nedir?

Google Adwords, satıcı ve tüketiciyi buluşturan inanılmaz müthiş derecede kullanılması basit bir Google servisidir. Bu sistem şu şekilde işlemektedir:

Eğer google adwords sisteminden para kazanmak istiyorsanız, bir ürününüz ya da herhangi bir satış ortaklığı ağındaki ürünlere satış ortağı (affiliate) olup onları belli bir komisyon ile internet üzerinden pazarlamanızdır.

Eğer hali hazırda ticaret ile uğraşan bir kişi iseniz, ürünlerinizi internet üzerinden satmak için ilk tercihiniz Google Adwords'den başkası olmamalıdır. Diyelim ki, en basit örnek olarak siz bir spot tv satıcısınız ve günlük hayatta deli gibi satış yapıp çok ama çok para kazanıyorsunuz. Fakat bu kazandığınız para sizi tatmin etmiyor, daha çok hep daha çok fazlasını kazanmak istiyorsunuz ama ne ne yapacağınızı nereden ve nasıl daha fazla satış yapacağınızı bilemiyorsunuz!!

Alın size bir fırsat işte, ne satıyorsanız satın, ne ile, hangi ticaret ile uğraşırsanız uğraşın hiç önemli değil! İnternet üzerinden herhangi birisi Google üzerinde "Spot TV" ya da "Ucuz Spot TV" yazdığında karşısına çıkmak ister misiniz? Merak etmeyin artık onların karşısındasınız, 70 milyon ve tüm dünya artık sizin reklamlarınızı görüyor!!! :) :) Bunu Google adwords sayesinde yapıyorsunuz yani yabilirsiniz......

Google size, ister Türkiye'deki ister dünyadaki herhangi bir insanın Google üzerinde arama yaptıklarında size ulaşmasını mümkün hale getiriyor. Siz zaten spot ürünleri satıyorsunuz, rakipleriniz misal olarak 5000 lira dan satıyorsa siz 3000 / 4000 liraya satıyorsunuz ve bunu google adwords reklamlarında belirtiyorsunuz. İnsanlar hep daha ucuz ve daha kalitesini isterler. Dolayısıyla onların yerine sizi reklamlarınızı seçecekler ve sizin ürünlerinizi alacaklar.

İnsanlarda son dönemlerde inanılmaz bir alışveriş çılgınlığı baş göstermektedir. Bu artık kaçınılmaz bir durumdur, özellikle teknoloji alanındaki alışverişler git gide artmaktadır.

Siz en iyi yaptığınız şeyi yapmaya devam ediyorsunuz, sadece kendinize ek olarak internet üzerinde bir dükkan açıyorsunuz, yani e-dükkan açıyorsunuz ve artık satışlarınızın büyük bir çoğunluğunu internet üzerinden yapıyorsunuz. Böylelikle deli gibi kazandığınız paraya para katıp her geçen gün zengin olmaya devam ediyorsunuz. Hiç durmadan haddi hesabı olmayan paralar kazanmaya devam ediyorsunzu!!!!!!!!


Şimdi diğer sistem olan Google Adsense'yi anlatalım. Bunun için bir sonraki sayfamıza geçmeniz gerekmektedir..... Google Adsense Nedir?